Mijn naam is Frans Hermans. Ik ben eigenaar van Tekstbureau| Uitgeverij| Pen Producties, gevestigd in Maastricht. Gedurende dertig jaar heb ik me beziggehouden met alle facetten van het schrijverschap. Van columns, copywriting, (wetenschappelijke) artikelen, advertorials, (bedrijfs)boeken, journalistieke teksten, tot eind- en hoofdredactie van diverse periodieken en bladen. Kortom, ik heb mijn sporen verdiend.   


Presentatie boek en première documentaire

Donderdag 26 november 2021 vond tijdens de opening van de tentoonstelling ‘Oorlog en Vrijheid’ in Kulturhus De Spil in Nieuwleusen de première plaats van de documentaire ‘Hijman waar ben je!, gemaakt door filmmaker Siert van den Berg. In deze film wordt hoofdpersoon Hijman Gans uit het gelijknamige boek Hijman waar ben je! - geschreven door auteur Frans Hermans uit Maastricht- uitvoerig geïnterviewd door Kristy van den Hoogen, 13 jarige scholiere van het Agnietencollege over zijn leven als 13 jarig jongetje tijdens de oorlogsjaren. 

Filmassistent Chris van Dijk, documentairemaker Siert van den Berg, interviewster Kristy van den Hoogen en auteur Frans Hermans (v.l.n.r.) bij de presentatie van de documentaire 'Hijman waar ben je!' in De Spil in Nieuwleusen. © Frank Uijlenbroek

E-mailen
LinkedIn