Ghostwriting

Uw eigen boek

Momenteel ben ik louter nog actief als ghostwriter. Als ghostwriter, schaduwauteur of spookschrijver schrijf ik uw boek en blijf ik meestal anoniem. Soms wil de opdrachtgever dat mijn naam juist wel uitdrukkelijk als auteur of redacteur wordt vermeld. Ook dat is mogelijk. Ik houd me bezig met boeken schrijven en uitgeven in opdracht van gemotiveerde mensen die hun gedachten, hun herinneringen, hun levenswerk door mij op papier laten zetten. Een levensverhaal, een (auto)biografie, een gedenkboek, een jubileumboek. Uw eigen kwaliteitsboek zowel voor particulieren als bedrijven.

Noeste arbeid

Over het schrijverschap zijn bibliotheken volgeschreven. Maar uiteindelijk draait het erom dat je de aandacht van de lezer vastgrijpt en vasthoudt. Schrijven is gewoon werk, waar ik dagelijks mee bezig ben. Je probeert de opbouw van je tekst via zinsbouw, woordgebruik, spelling, leestekens en verbeelding tot leven te brengen. Dat vereist kennis en kunde, betrokkenheid en discipline. Noeste arbeid, niets meer en niets minder.


Ik breng uw verhaal tot leven                                                                                 

‘Een miljoen Nederlanders houdt zich bezig met het schrijven van een boek’, aldus een artikel in dagblad NRC. Daarbij voeren autobiografieën en levensverhalen de boventoon. Maar de intenties van de aspirant schrijvers lopen vaak vast door te hoge verwachtingen, een gebrek aan schrijftalent, te weinig tijd. Kortom, het lukt gewoon niet. Ze worstelen met het schrijfproces en hun goed bedoelde pennenvruchten belanden in de prullenbak of diep weggestopt in een vergeten la. Jammer en niet nodig, want ik breng uw verhaal wel tot leven. 


Heeft dit uw interesse gewekt? Neem dan contact met mij op. Of lees verder bij werkwijze.

E-mailen
LinkedIn